Τεχνική New Age

Η προσθετική μαλλιών New Age αποτελεί μη χειρουργική επιλογή αποκατάστασης της τριχόπτωσης ή της απώλειας μαλλιών λόγω κληρονομικότητας, ατυχήματος ή αυτοάνοσων παθήσεων. Ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες και ιδιαίτερες απαιτήσεις οποιασδήποτε περίπτωσης ή βαθμίδας αραίωσης.

Η λύση της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ιδανική για όσους δεν επιθυμούν ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να προχωρήσουν σε καμία άλλη λύση. Επίσης, αφορά τις περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις για πυκνότητα και ποσοστό κάλυψης δεν αντιστοιχούν στις δυνατότητες απόδοσης του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Αποτελεί την κορυφαία τεχνική προσθετικής καθώς τα νέα μαλλιά βρίσκονται σε απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και καλύπτουν οποιαδήποτε επιθυμία.

Η Bergmann Kord εφαρμόζει στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα την τεχνική προσθετικής New  Age που έχει χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περιγραφή της τεχνικής New Age :

Βήμα_1
Το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να επικαλυφθεί αποτυπώνεται σε ειδικό καλούπι και αποστέλλεται στη γερμανική Bergmann μαζί με δείγμα τριχών από τα μαλλιά του ενδιαφερομένου.

Βήμα_2
Στα εργαστήρια της Bergmann πραγματοποιείται ανάλυση του δείγματος και στη συνέχεια επιλέγονται τρίχες, φυσικές ή τεχνητές, που βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και αισθητική συμβατότητα με τις τρίχες του δείγματος. Παράλληλα, βάσει του αποτυπωμένου σχήματος του καλουπιού κατασκευάζεται ένα είδος τεχνητού δέρματος ή πλέγματος πάνω στο οποίο εμφυτεύονται τα νέα μαλλιά.

Βήμα_3
Ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης δεν υπερβαίνει τις 9-12 εβδομάδες εφόσον γίνεται ειδική παραγγελία για κάθε ενδιαφερόμενο.

Βήμα_4
Η τοποθέτηση των νέων μαλλιών γίνεται άμεσα, εύκολα και απλά με τη χρήση ειδικού gel ή με τη μέθοδο hair weaving. Στη συνέχεια οι έμπειροι στυλίστες μας προχωρούν στην επιθυμητή κουπ. Τα νέα μαλλιά πλέον εμπλέκονται φυσικά με τα υπάρχοντα και έτσι προκύπτει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα της τεχνικής New Age :

  • Τα νέα μαλλιά είναι υποαλλεργικά και συμπεριφέρονται όπως τα φυσικά. Επίσης, το δέρμα αναπνέει ελεύθερα και δεν επηρεάζει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής
  • Είναι εξαιρετικής λεπτότητας και δεν στερεί την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων
  • Εφαρμόζει τέλεια και έχει απόλυτη σταθερότητα
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση της περιοχής που μπορεί να επικαλυφθεί
  • Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες καθώς και χρήση προϊόντων styling όπως αφρός, gel ή hair spray