Συχνές Ερωτήσεις

Q?

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της τεχνικής HOS-2 σε σχέση με την περούκα παθήσεων;

A.

Η τεχνική HOS -2 αποτελείται από μια ειδική μεμβράνη πάνω στην οποία εμφυτεύονται φυσικά μαλλιά (ίδιου χρωματισμού με τα φυσικά μαλλιά) και η οποία  στη συνέχεια επικολλάται στο κεφάλι. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι τα ακόλουθα:

  • Είναι υποαλλεργική
  • Δεν είναι ορατή
  • Εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι
  • Παραμένει σταθερή επάνω στο κεφάλι όλο το 24ωρο
  • Δεν γίνεται αισθητή στην αφή
  • Εξαιτίας της λεπτότητάς της δεν στερεί την αίσθηση εξωτερικών ερεθισμάτων

Q?

Ποια είναι η διαδικασία της παραγγελίας;

A.

Η τεχνική HOS-2 βασίζεται στη δημιουργία εξατομικευμένου hair system, που αποτελείται από ειδική μεμβράνη στην οποία εμφυτεύονται φυσικά μαλλιά ιδίου χρώματος και ποιότητας με τα κανονικά. Πριν την έναρξη των χημειοθεραπειών και πριν αρχίσει η τριχόπτωση κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις, παίρνουμε διαστάσεις και δείγμα μαλλιών.

Q?

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

A.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της παραγγελίας (μήκος, χρώμα, ποσοστό λευκών) και κυμαίνεται από 10-25 ημέρες.

Q?

Πώς γίνεται η τοποθέτηση;

A.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 2-3 ώρες από καταρτισμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. Πριν την εφαρμογή κουρεύονται τα μαλλιά του ασθενούς και στη συνέχεια εφαρμόζεται το gel εφαρμογής. Κατόπιν, η μεμβράνη επικολλάται στο τριχωτό της κεφαλής όπου και εφαρμόζει τέλεια και με απόλυτη σταθερότητα δίχως να χρειαστεί να αφαιρεθεί. Είναι απολύτως ασφαλής και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα δίχως να επηρεάζεται η υγιεινή του.

Q?

Τι είδους φροντίδα απαιτείται;

A.

Στην καθημερινότητα τα μαλλιά λούζονται και χτενίζονται όπως τα κανονικά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα ή μάσκα μαλλιών. Επιτρέπεται η χρήση σεσουάρ σε χαμηλή θερμοκρασία. Ο ασθενής μπορεί να επισκεφθεί το κομμωτήριο όπως και πριν.

Q?

Ποια θα πρέπει να είναι η μηνιαία συντήρηση;

A.

Η απαραίτητη μηνιαία συντήρηση αφορά την τοποθέτηση και την ανανέωση του gel στήριξης. Έχει διάρκεια από 1-2 ώρες και πραγματοποιείται στην κλινική μας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Q?

Τι γίνεται μετά το πέρας της χημειοθεραπείας;

A.

Τα μαλλιά πλέον μεγαλώνουν κανονικά. Η τεχνική HOS-2 δεν επηρεάζει την επανέκφυση των μαλλιών λόγω του ότι μετά το πέρας της χημειοθεραπείας η σταθεροποίηση του hair system γίνεται με ειδικά κλιπς ή ταινίες διπλής όψεως αντί για gel. Η κλινική μας διαθέτει εξειδικευμένες θεραπείες που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και την ταχύτερη ανάπτυξή τους.

Q?

Υπάρχει κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία;

A.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της τεχνικής HOS-2 από τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα πρέπει να ζητήσετε τη γνωμάτευση του γιατρού προκειμένου να κατατεθούν τα απαιτούμενα χαρτιά. Η κλινική μας παρέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά κατασκευής του προϊόντος που ζητάνε τα ασφαλιστικά ταμεία.