Ποιότητα Ζωής για τον Ογκολογικό Ασθενή

Ποιότητα Ζωής για τον Ογκολογικό Ασθενή

Η νέα τεχνική Hollywood On the Streets (HOS-2) αποτελεί το πρώτο προϊόν στον κόσμο που εγκρίθηκε από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) ως το ιατρικό προϊόν αποκατάστασης των μαλλιών. Εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες εξασφαλίζοντάς τους απεριόριστες δυνατότητες έναντι της περούκας παθήσεων.

Αποτελεί αποκλειστική τεχνολογία της Bergmann Kord που ως κλινική μαλλιών έχει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης λόγω ιατρικών καταστάσεων.

Η απότομη τριχόπτωση ή η ολική απώλεια των μαλλιών κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας αποτελεί ένα αναμενόμενο στάδιο για την πλειονότητα των θεραπειών. Παρόλο που ως κατάσταση είναι προσωρινή & αναστρέψιμη επηρεάζει, όπως είναι φυσικό, σε αισθητό βαθμό την ψυχολογία και την ποιότητα ζωής του ασθενούς.
Επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρέχεται στον ογκολογικό ασθενή η δυνατότητα να διατηρεί μια απόλυτα φυσική εικόνα. Έτσι μπορεί να συνεχίζει τις καθημερινές του δραστηριότητες έχοντας μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή, δίχως κάτι να του υπενθυμίζει την ασθένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, με την τεχνική HOS-2 ο ασθενής μπορεί να διατηρήσει ακριβώς την αρχική εικόνα των μαλλιών του, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που δεν έχει καμία διαφορά από τα δικά του μαλλιά και επομένως δεν γίνεται αντιληπτό.

Επιπλέον, γίνεται μόνιμη εφαρμογή των νέων φυσικών μαλλιών (δηλαδή το hair system δεν αφαιρείται και παραμένει σταθερό όλο το 24ωρο) τα οποία λούζονται, χτενίζονται, βάφονται όπως και τα φυσικά.

Comments are closed.