Νέα Τεχνολογία Hollywood

Μέχρι πρόσφατα, η πιο καθιερωμένη λύση για την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών στους ασθενείς υπό χημειοθεραπεία θεωρείτο η περούκα παθήσεων. Ωστόσο, εδώ και 3 χρόνια εφαρμόζεται αποκλειστικά στην κλινική μας η εξειδικευμένη τεχνική Hollywood On the Streets (HOS-2) που υπερτερεί σημαντικά σε σχέση με την περούκα παθήσεων. Η τεχνική αρχικά εφαρμόστηκε από τα μεγάλα αμερικανικά στούντιο για τις ανάγκες του εκάστοτε ρόλου ώστε να φαίνεται πειστικό το αποτέλεσμα. Οι απαιτήσεις του κινηματογραφικού φακού ήταν αυστηρές και έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας. Στη συνέχεια, η τεχνολογία εξελίχθηκε από τους τεχνικούς της Bergmann και προέκυψε η μέθοδος HOS-2 που χρησιμοποιείται σήμερα στους ογκολογικούς ασθενείς.

Με την καινοτόμο τεχνική αποκατάστασης μαλλιών HOS-2 εξασφαλίζονται για τον ασθενή τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Διατήρηση της αρχικής εικόνας των μαλλιών του ασθενούς και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η διαφορά.
  • Μόνιμη 24ωρη εφαρμογή (το hair system παραμένει σταθερό και δεν αφαιρείται, σε αντίθεση με τις περούκες παθήσεων).
  • Στα νέα μαλλιά ακολουθείται σε γενικές γραμμές η ίδια περιποίηση όπως στα φυσικά (λούσιμο, χτένισμα, βαφή κ.α.).

Η νέα τεχνική HOS-2 αποτελεί το πρώτο προϊόν στον κόσμο που εγκρίθηκε από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) ως το ιατρικό προϊόν αποκατάστασης των μαλλιών. Εφαρμόζεται αποκλειστικά από την Bergmann Kord και εξασφαλίζει εγγυημένη λύση σε χιλιάδες ασθενείς που χάνουν τα μαλλιά τους λόγω της χημειοθεραπείας.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής κάλυψης της εξειδικευμένης τεχνικής HOS-2 από τα ασφαλιστικά ταμεία.