Ιατρικές περούκες παθήσεων

Περούκες Παθήσεων

Ιατρικές περούκες παθήσεωνΗ Bergmann Kord εφαρμόζει στην Ελλάδα από το 1979 τις διεθνώς αναγνωρισμένες τεχνικές και τα ιατρικά προϊόντα για την αποκατάσταση μαλλιών για περιπτώσεις προσωρινής ή μόνιμης απώλειας οφειλόμενες κυρίως σε ιατρικές καταστάσεις (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες) ή ακόμα και σε μη αντιμετωπίσιμα, με άλλον εναλλακτικό τρόπο, είδη αλωπεκίας.

Την τελευταία τριετία έχει παρουσιάσει και εφαρμόσει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη μοναδική τεχνική αποκατάστασης μαλλιών για ογκολογικούς ασθενείς γνωστή ως HOS-2. Παράλληλα συνεργάζεται με τους κορυφαίους διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους αντιπροσώπευσης ποιοτικά πιστοποιημένων περουκών κατάλληλων για απώλεια μαλλιών οφειλόμενης σε ιατρικές καταστάσεις (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες).

Διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την πιστοποιημένη συλλογή περουκών της μητρικής εταιρείας BERGMANN Γερμανίας. Όλες οι περούκες της συλλογής είναι χειροποίητες, ελαφριές σε βάρος, διακριτικές σε όγκο και διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την προτίμηση των ενδιαφερομένων. Έχουν κατασκευαστεί κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές ώστε να είναι εύκολες στην καθημερινή τους χρήση και συντήρηση. Αποτελούνται από λεπτό υλικό που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει κανονικά και από 100% ανθρώπινα φυσικά μαλλιά ή από εξελιγμένη συνθετική τρίχα που δεν διαφέρει στο παραμικρό από τη φυσική.

Υποκαταστήματα της Bergmann Kord υπάρχουν εκτός από την Αθήνα σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο. Παντού θα συναντήσετε διαθέσιμη προς δοκιμή την ίδια ευρεία γκάμα μοντέλων με διαφορετικά κουρέματα, χτενίσματα και μεγάλο χρωματικό συνδυασμό.

Όλα τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν ποσοστό των εφαρμογών προσθετικής HOS-2 ή περουκών παθήσεων με την προσκόμιση της απόδειξης, της ιατρικής γνωμάτευσης και του πιστοποιητικού CE που παρέχει ο κατασκευαστής.

Καλώντας στο 800 11 00 111 ή στα κατά τόπους υποκαταστήματα ανά την Ελλάδα μπορείτε να προγραμματίσετε το δωρεάν προσωπικό σας ραντεβού με τους συμβούλους μας ώστε να μπορέστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις επιλογές σας.